Όροι Χρήσης

  1. Αρχική
  2. Όροι Χρήσης

To www.ftiaxtomonosoumporeis.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα του διαδικτύου που κατασκεύασε το κατάστημα "Φτιάχτο μόνος σου, Μπορείς ! " το οποίο εδρεύει στη Ανθρακορύχων 36 στην Νέα Ιωνία.

1.Όροι

Το Φτιάχτο μόνος σου, Μπορείς !  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Το Φτιάχτο μόνος σου Μπορείς ! αναλαμβάνει  την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. 

 

 

 

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

 

Το Φτιάχτο μόνος σου,  Μπορείς ! δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.ftiaxtomonosoumporeis.gr τόσο όσον αφορά την ταυτότητα του καταστήματος όσο και των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το Φτιάχτο μόνος σου, Μπορείς !  δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

 

3.Περιορισμός ευθύνης

Το Φτιάχτο μόνος σου, Μπορείς ! εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των  καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο. Επίσης το Φτιάχτο μόνος σου, Μπορείς ! ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

 

4.Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία του καταστήματος και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου και του ευρωπαϊκού δικαίου. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Φτιάχτο μόνος σου, Μπορείς !  και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της του καταστήματος ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.